CUPPING ANTI CELLULITE MASSAGE

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat als de hoeveelheid vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt. Hierdoor vermindert de doorbloeding en hopen afvalstoffen zich op. Dit zorgt voor de putjes in het onderhuids bindweefsel. Door middel van cuppingmassage is cellulite te verminderen. Met name de methode waarbij de cups over de huid bewogen worden wordt hiervoor gebruikt. Door de cuppingmassage wordt de huid opgetild en wordt het onderhuidse bindweefsel beter doorbloed, waardoor de putjes in de huid zullen verminderen.

Cuppingmassage wordt veel op de benen toegepast. Cuppingmassage op de benen kan verschillende doelen hebben. Zo is het eerder benoemde cellulite vaak aanwezig op de benen en kan dat verminderd worden door cuppingmassage. Maar ook kan cupping ondersteunen bij het herstellen van spierblessures. Ook bij al lang bestaande terugkerende spierpijn in bijvoorbeeld de kuit, kan cupping een goed effect hebben.

30 minuten: €40,00

HOOFDPIJN MASSAGE

Spanningshoofdpijn voelt als een drukkende, knellende pijn aan beide kanten van het hoofd of als strakke band om je hoofd. Deze hoofdpijn kan ontstaan door een verkeerde houding, werkstress, vermoeidheid of ergens tegen op zien. Het kan je concentratie, productiviteit en werkplezier aardig verpesten. Deze hoofdpijn massage kan je helpen!

Oorzaken:

Wanneer je stress ervaart doe je vaak onbewust het volgende wat hoofdpijn kan veroorzaken.

1. Je trekt je schouders op.
2. Je ademhaling blijft oppervlakkig boven je middenrif hangen. Hierdoor wordt je lichaam niet optimaal gevoed met zuurstof en energie.
3. Je hartslag gaat omhoog en de adrenaline in je bloed maken je klaar voor een vecht- of vluchtreactie.
4. Je spijsvertering staat op een laag pitje omdat de energie elders nodig is.
5. Je kunt steeds moeilijker ontspannen. Spierspanning houdt aan en gedachten blijven ronddraaien in je hoofd.

Doordat spieren gespannen zijn kan dit de bloedcirculatie en zuurstof toevoer naar je hersenen bemoeilijken. Je kunt spieren weer laten ontspannen door hoofdpijn massage, een ademhalingsoefening en kalmerende gedachten.

30 minuten: €40,00

BINDWEEFSEL MASSAGE, ONZE "ZILVER" BEHANDELING

Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

Deze unieke anti-aging massage voor uw gezicht, hals en decolleté bestaat uit: reinigen, diepte reiniging, peeling, uitreinigen, verwijderen van onsierlijke haartjes, wenkbrauwen verven, bindweefsel massage, rimpel reductie, collageen stimulerende serum, masker, serum, dagcrème en SPF.

Tijdens de peeling worden uw voeten gemasseerd.

1 uur en 15 minuten: €89,00

U bent van harte welkom in mijn praktijk in Rotterdam-Overschie voor deze gecombineerde anti-aging behandeling.