content image

HydroPeptide is uniek!

Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden deze producten dagelijkse gerichte en resultaat gedreven oplossingen voor alle huidtypes.

Wat zijn peptiden? Peptiden zijn korte ketens van aminozuren of eiwit fragmenten die fungeren als cellulaire boodschappers die de huid signalen geeft om op een gezonde manier te reageren. Als een slot en sleutel, peptiden zijn de sleutel om een specifiek bericht aan een specifieke activiteit in de huid te binden en ontgrendelen. Veel huidverzorgingsproducten bevatten een paar peptiden maar HydroPeptide is er helemaal op gebaseerd, in de juiste klinisch bewezen dosering.

Bij mij draait het om uw wensen, wat zijn uw schoonheidsdoelen? Daarom maak ik samen met u een uniek plan. Iedere huid is anders!! Geheel gratis en vrijblijvend. U kunt via deze site een intake gesprek boeken.

Eerste afspraak voor gezicht: Intake gesprek!

Tijdens het intake gesprek krijgt u het advies welke behandeling het beste bij u past.

U kunt dan kiezen uit een 45 / 60 / 90 en 120 minuten behandeling.

 

Diverse gezichtsbehandelingen

content image

In alle gezichtsbehandelingen zijn inbegrepen:

  • Epileren
  • onzuiverheden verwijderen
  • Harsen
  • wenkbrauwen verven

Tevens kunnen wij u een microdermabrasie behandeling aanbieden.

Een microdermabrasie behandeling is geschikt voor een aantal huidproblemen zoals: Acne (littekens), grove poriën, fijne rimpeltjes, grauwe huidskleur (rokershuid) en huidverjonging.

Het is een intensieve behandeling en reiniging waarbij de huid een enorme stimulans krijgt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken en dus te verjongen. Daarbij wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid een gezonde kleur en glans krijgt.

Een microdermabrasie behandeling wordt in combinatie, met een bindweefsel massage en / of gezichtsbehandeling, aangeboden.